Intro: Kiscsaj (Kristin Kreuk) faterját elrabolja egy Bison nevű gengsztervezér (Neal McDonough) valamiért, pedig apuci tök jó fej volt, még fight-olni is megtanította lányát...

Csajszi felnő és úgy dönt, hogy felkutatja apját. Ennek egy módja van: el kell mennie Bangkogba csövesnek. Itt homelesskedik pár napig, aztán látja, hogy milyen gonosz ez a város és ez nagyon nem tetszik neki. Le is zúz egy adag rosszfiút akik bánatottak egy öreg bácsit.

(Elvileg wushu-zik de valójában Trinity style-ban tolja, még bullet time is van...oh Yeah!)

Másnap egyből rátalál egy csávó, aki úgy néz ki, mint Qui-Gon Jin a Star Wars-ból csak őt Gen-nek hívják fiatalabb és ázsiai. Padawanjának fogadja Chung Li-t és gyorsan tolnak is egy Neo vs Morpheus bunyót. Azt is megmutatja, hogy tud erőgolyót lőni, mint ShonGoku. (Még egy 7 kilós polcot is fel tud vele borítani, beszarás!)

Mr.Bison közben valamit kurvára akciózik, hogy átvegye a hatalmat a város felett. Megjelenik Nash, a nyomozó is (Oztreicher az amerikaipitéből), meg az új kolleganője (jócsaj a T4-ből).

 

 

Folytatódik a kiképzés. (Még egy kis starwars feeling.) Kiscsaj bekötött szemmel gumilabdákat kapkod el a master meg le akarja fejezni, de olyan pro hogy azt is kivédi.

Diszkós rész...kellemes japán csajok. Még leszbiskednek is kicsit, aztán inkább összeverik egymást. Csajszi megint repked, mint Trinity  meg kitöri az enemy csaj karját. Utána 6v1-ben leveri a csicskákat, egy mozdulattal ofc. Vicces rész. Az action után, hazafelé pedig dob egy kis lét egy elesett asszonynak az út szélén. -Dejófej!-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köv. jelenetben Bison boxzsáknak használ egy kurvát. Csak úgy. -Hudedurva!-

Itt kimentem WC-re, remélem nem maradtam le semmi epic jelenetről.

Hú, de! Asian-jedi master mesél valami nagyon érdekeset: Bison nagy spanja volt kiskorában. Árva volt és csecsemőkorában majdnem meghalt, mert nem törődtek vele az árvaházban, de mégse, aztán suttyó tolvaj lett, akinek semmi nem volt elég... Felcseperedett és felszedett egy csajt, aki terhes lett, ő meg kézzel kiszedte belőle a gyereket a hasfalán keresztül. Hogy ez miért volt jó neki, azt nem fogtam fel.

Durva arc. Ennyi. -.-

Kiscsaj ezután elmegy kajáért, mastert meg a benga-feka-csicska (Michael Clark Duncan) szétlövi egy rakétavetővel. Dráma.

Hoppá! Megjelenik Vega. A maszkos owner. 1 perc alatt meg is hal. (Pedig én a játékteremben mindenkit szarrá vertem vele...)

Mindjárt itt a vég és a címen meg 3 neven kívül még mindig semmi köze nem volt a játékhoz. Vega volt az egyetlen, aki úgy nézett ki ahogy a game-ben, de ez lényegtelen...

Kiscsaj megtalálja a fatert, de a geci Bison kitöri a nyakát a szeme láttára. Bison lelép, csaj  megszökik és utána ered. Gyalog. Utol is éri valahogy és az utcán mass pvp alakul ki. Járókelők (csövesek) kókuszdiókkal lezúzzák a gengsztereket.

 

 

Hopp, a jedicsávó feltámadt és meggyógyítja szegény Chun Li-t, akinek sebes lett a karja. Kézrátétellel... Tud valamit.

Nyomozóknak már a faszuk kivan az egésszel, nem is mutatják szegényeket, de végül összespanolnak a Chun Li-vel, hogy majd együtt lenyomják Bisont.

Éjszaka, telihold. Epic fight coming soon...Yardok vs gengszterek tűzharc, közben Master Qui Gen is beszáll a mókába. Leveri Bulrogot (fekacsicska) és kivégzi.

Kiderül, hogy Bison gyenge pontja a lánya, akit Fehér Rózsának hívnak. Cuki kiscsaj, 2-szer 4 másodpercet szerepel, de tehetséges!

Bison leveri Gen-t, Chun Li meg őt. Méghozzá úgy, hogy a fejére esik 2 liszteszsák, amitől megvakul vagy fél percre, de ezalatt legalább Chun "gyúr" egy erőgömböt, amivel lelövi Bisont, aztán a világ legbénább mozdulatával kivégzi.

A nagy igazság: "Az apáknak mindig a lányuk a leggyengébb pontjuk." Jó tudni...

Outro: Nyomozócsaj megmondja a nyomozócsávónak, hogy nyugodtan megb*szhatja, majd ha lesz kedve. Kiscsaj meg fater sírjánál magában beszél kicsit, aztán végre jön a kapcsolódási pont! Gen mester meghívja egy küzdősport versenyre a Chun Li-t, ahol állítólag indul egy Ryu nevű csávó is... Csaj meg nemmegy.

Vége.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ez a poszter sokat elmond a film színvonaláról.

A bejegyzés trackback címe:

https://eatshotndie.blog.hu/api/trackback/id/tr181214358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása