Clashtime!

2010.04.06. 23:26

 

Na ez egy igazán oldschool supermozi. Mindenképp megéri megnézni. Egyrészt szórakoztató, mint film, másrészt vicces mennyire elavult, harmadrészt pedig jó egy kicsit nosztalgiázni és megállapítani, hogy mennyire jó tud lenni egy gumi maszk a csillivilli CGI helyett.  Ezenkívül már csak pár nap és jön a 2010es verzió, ami előtt nem árt kicsit művelődni és megnézni a nagy elődöt. (Az tuti ,h ezután a gumikrakken után még sokkal durvább lesz látni az 21.századi változatát:)

 

A story egész jó, még forgatókönyvnek is elmegy, kivéve talán a boszorkás részt...na ott már azért fogtam a fejem rendesen (szem -> köpeny dolog). Rengeteg helyszín, szereplő, lény, harc, szerelmi szál, ármánykodás és sok-sok "jobbnál-jobb" speciális effektet tartalmaz a film.

Nekem tetszett, még annyit tennék hozzá, hogy legyen már 15.e és RELASE THE KRAKKEN!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eatshotndie.blog.hu/api/trackback/id/tr931900453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása