'SHROOMS

2009.08.17. 23:16

 Varázsgombák.

HBO, ír horror.

Tipikus B movie, de iszonyat jó alapötlettel: 3 amcsi csávó és 3 csaj elhúznak Írországba gombázni. Felmennek a hegyekbe, frissen szednek a gombából, de van köztük egy durvább fajta is, fekete ponttal a tetején. Ez a HALÁLGOMBA! :D (amitől meghalsz, de ha túléled druida leszel és belelátsz a jövőbe) Érdekes módon a legszolidabb kiscsaj egyből benyomja...ki tudja miért?! aztán mindenki halálát előre meghaluzza és így próbálja megmenteni őket. Aztán másnap már mindneki kezd begombázni, aztán nem tudják, hogy ki mit haluzik meg mi az IRL. Ez alapján kib*szott komoly film is lehetne, de sajnos ez elég ócskára sikeredett. Van benne vmi elhagyatott nevelőintézet is, aminek mellesleg egész fasza kis története van: Lényege, hogy az intézetben dolgozók vmi ősi, vallásos rend tagja, jó hülye nevük van nekik is (fekete lovagok kb.), de ők válogatott elmebetegekből állnak, akik a világ minden tájáról lettek ideválogatva, hogy elkülönítsék őket az emberektől (háborús bűnösök meg járványokat éltek túl ilyesmi arcok). Na, ezek a tagokm szana szét szadizzák a gyerekeket meg is ölnek csomót, aztán az egyik kissrác bekattan és az őrök kajájába csempész egy kiló halugombát a mérgező fajtából. Ettől annyira bezizzen a főgeci, hogy lemészárolja az egész helyet...78 embert konkrétan. Oh yeah, MULTIKILL!

Igazából tök felesleges fasság ez az egész. Egy külön filmben teljesen jó lenne, de itt bőven elég lenne, hogy ha az erdőben haluznának jobbra-balra és mindenkinek bad trippje lenne, aztán nem tudnák mi a halu és mi a valóság. Ez az intézetes story meg amúgy se egy nagy szám, főleg, hogy már volt vagy 3 filmben hasonló, ráadásul nemsoká' lesz The Suffering film...(feka főszereplővel WÉTÉEFF?!)

Röviden ennyi. Parázni nem sikerült rajta, de még megijedni se.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viszont tetszik ez a poszter meg amikor győzkoödik magukat: 

"Csak a gombától van! Csak a gombától van!"

A bejegyzés trackback címe:

https://eatshotndie.blog.hu/api/trackback/id/tr261316490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása