PREDATORS

2009.09.05. 11:16

Sokak, nagy kedvence a Predator című film, Schwarzeneggerrel, Apollo Creaddel, és persze a világ legjobb szörnyével a PREDATORral. Katonák, tűzharc, őserdő, gatling, megnyúzott emberek...mi kell még?

A második rész sem volt rossz, borultak a raszták ezerrel, de Schwarzi nélkül mégsem volt az igazi.

 

 

 

 

Régóta terjengenek pletykák a 3. részről, volt  már szó 7 rendezőről, előzményről, folytatásról, rebootról, ra-makeről. Szóba került Dwayne "The Rock" Johnson és a pankrátor szupersztár John Cena is. (Ugyebár ők most az ügyeletes kigyúrt csávók Hollywoodban.) Mindenesetre a producer neve már biztos, méghozzá Robert Rodrigez, aki, köztudottan igencsak véres filmeket szeret rendezni (Sin City, Terror Bolygó).

A rendezői székbe a magyar származású Nimród Antal kerül, aki low budget filmes rutinjának köszönhetően elég komoly hanglatot tud teremteni filmjeiben ( Kontroll, Elhagyott szoba). A film címe PREDATORS lesz és egy dzsungel szerű predator-bolygón fog játszódni.

Egyelőre minden jel arra utal, hogy egy igazán jó kis film fog kisülni a projektből, már csak egy dolog hiányzik...méghozzá egy jó főszereplő! 

Nem tudom hol lehet az ilyesmiért lobbizni, de lenne egy remek javaslatom. Méghozzá Kevin Levrone! Eszméletlen nagy húzás lenne ismét egy legendás testépítőt felkérni a főszerepre. Kevin pedig úgy is filmes babérokról álmodozik, ráadásul blogjának köszönhetően ismét reflektorfénybe került. Formája is hasonló jelenleg, mint anno Schwarzié volt a forgatás alatt, így még hitelesebben alakíthatná a kommandóst, aki megküzd a Ragadozóval.

Meg is keresem Rodrigez e-mail címét, hátha ő is jó ötletnek tartja, de ha mégsem az sem baj, mert én úgy is a Predatornak drukkolok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eatshotndie.blog.hu/api/trackback/id/tr461361618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása