Predators (Predator 3?)

2009.07.01. 01:16

Előzmény? Folytatás? Reboot? Ki tudja... Lényeg, hogy lesz!!!

Egyelőre annyit tudni, hogy az írója Alex Litvak lesz. Róla annyit sikerült kideríteni, hogy a Medieval című 2012-es, Vin Diesel film forgatőkönyvét is ő írja.

A pletykák szerint, 7 lehetséges rendező közül most a legesélyesebbnek Antal Nimrod tűnik (meg kell néznem mostmár a Vacancy-t), valamint felmerült a Barlangot jegyző Neil Marshall is.

A producer Rodriguez lesz, szóval a darabolós B-horror hangulat már garantált. Még egy értelmes főszereplő kéne és azt mondom, hogy innen már nem lehet elb*szni...

Főszereplőnek javasolnám Kevin Levrone-t, úgy is színészkedni akar mindenáron szegény. Plusz most újra előtérbe is került a blogja miatt. Ráadásul még edz is újra, úgyhogy a gatlinget is elbírná!

...én akkor is a Predatornak drukkolok!

A bejegyzés trackback címe:

https://eatshotndie.blog.hu/api/trackback/id/tr701219173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása